Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da neće da priznaju postojanje NLO jer bi narod onda shvatio da nismo sami, i da smo debili što se koljemo međusobno.
Dok je ovaca bit će i vune
@Dezmond Nemaju ovi NLO-i nikakve veze sa time jesmo li sami. Ovo je zemaljske prirode, ali se o tome šuti.
eto dobre teme za balkan ufo
Sva ta tehnologija i obavjestajne sluzbe,a navodno 10 nakvih arapa ukradu 3-4 aviona i laganice se zabiju u najsigurnije lokacije i gradove u americi. Ahaaaa
Ovaj slučaj bi kod nas bio riješen prije negoli sunce zamakne iza desnog dimnjaka na krovu kuće koji upravo gledam sprozora 😁
baza im ije u primadidi u visokom
Sad objavite sa "history" kanala o drevnim vanzemaljcima. 😂
Slucaj vazan za US nacionalnu sigurnost se samo tako pojavi na nekim drustvenim mrezama. Klixtoris novinar mora da ima neke rodbinske veze sa urednikom Kurira ili u najmanju ruku Informera.
@Ipkis Međutim, objelodanjivanje tih letjelica bi moglo narušiti današnji kapitalistički poredak, jer bi iz temelja moglo promjeniti komercijalni putnički transport koji poznajemo. A njima to nije u interesu.
Šta je zakon fizike? Ono što vam neko kaže da je zakon fizike? Sve je počelo Operacijom Paperclip. Od tad se tajno razvijaju letjelice koje zaista mogu izvoditi manevre koje ne mogu današnji vojni zrakoplovi. Rad na tim letjelicama još su davno počel nacistički naučnici, dok ih Ameri nisu uzeli pod svoje i nastavili stvar.
NASA tajno testirala novu tehnologiju. Manja vjervatnoca vanzemaljci.
Nasa odavno ne testira ništa jer nema budžet.
@Exigne baš to i oni nisu još formirali vladu i usvojili budžet
Leteći "Despot".
@Posljednji Mohikanac Miletova tajna letjelica za šverc