Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Murica!!!
Tu su igracku poceli prodavati u Africi 70-tih godina,evo i danas se tamo sa njom igraju!
Sve za dolar. Možda je vudu, probušiš lutku i ebola se raspada u groznim mukama :)
Odavno prodaju igracke u obliku ku*ca, lutke prirodne velicine pa zasto da nas iznenadi ova glupost. Bitno je uzeti pare od ljudi.
Idioti...
Zašto? Virusi i bakterije su na kraju krajeva samo oblik života koji se trudi za svoj opstanak nauštrb drugog oblika života. Ti ubijaš pilad, krmad i žito kako bi preživio, ebola ubija ljude, šta je tu problem? Ne znam otkud svima ona arogantna zamisao da su ljudi toliko posebni da zaslužuju neki poseban tretman. Da prodaju igračke u obliku ajkule, medvjeda ili bilo čega drugog što ubija ljude, bi li isto bili idioti?
@fascist2 Koja ironija tvog imena, čovječe...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
taj jebbeni dolar........