Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premocno izgleda
objasnio
Kako je zemlja jedno prekrasno mjesto ako se odmaknemo od ljudi.
Nješta crno!
Kao da je prije 100 godina slikano , moj jeftini smartpohne bolje slike pravi
glup si
Nisam neki poznavalac africkih zivotinja, al mislim da pantere nemaju tačkice!!! https://edition.cnn.com/2019/02/13/africa/kenya-rare-black-leopard-black-panther/index.html POGRESNO PREPISANO!
Dobro izgleda s obzirom da ima 100 godina. Ali crnih pantera ima na PINKu koliko hocete :)
A u tristo godina million slika pink pantera.
koga boli kura?? uhvatisel onog hajvana nisam pratio aadnji dana izz frankfurt
@SlobotaNarodu nije Frankfurt nego baustela
Jaguar,Leopard ,puma,ili bilo koja druga velika mačka,ako se okoti sa crnom dlakom naziva se pantera,tako da je to samo rijedkost ,u ovom slučaju je to leopard sa crnom dlakom,pa eto da ne bude zablude
Thanos na aparatima
Otkuda na google-u onoliko slika crne panthere ako je ovo prvi put u 100 godina
u Africi konjino citaj tekst!!!
Naj gracioznije zivo bice na planeti zemlji.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Staje to jel slicno africkoj pumi .. mrak ne vidi se crno nesto jest ?
A jeste li ikad snimili primjerak crnog Bosnjaka u Sudanu 😆
@Voosool1 ima crni Isus palestinac,slka u etiopiji,i tvije stare mindza sa crnim dlakama dok je bila mlada,sad su joj sijede ali svejedno dobro se hefta
Citat: "...prvi put u proteklih 100 godina da je neko uspio snimiti ovu divlju zvijer." Završen citat. Divlju zvijer. Zar ima i pitomih zvijeri ?
@EvelinSalt, u pravu si. Moramo se prilagođavati duhu stranih jezika. Nakon sega što su učinili za nas, i još uvijek nesebično pomažu, red je da u znak zahvalnosti barem malo anglikaniziramo svoj jezik.
@EvelinSalt, nije niko ni govorio o promjeni riječi nego baš o konstrukciji sintagme. Kao što rekoh, moramo se prilagođavati duhu stranog jezika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)