Tri djevojčice i tri dječaka
0
Afganistanka Sharah rodila šestorke
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka im je sa srecom, ja imam zelju da mi se rode blizanci...al ko mene pita :) kako sefica kaze :) :)
nek joj je sa srecom, a ne ko u bosni ljudi sad ne radjaju djecu, vec kerove drze u kucama umjesto djece.
Haj suti bgt, prije su na selu imali po 8 djece pa su svi skolovani i fakultetski obrazovani. U zivotu je bitna samo dobra volja jer s tim se moze od 0 postici SVE a bez volje od svega na svijetu postane 0.
Nije to samo tako - mašala i kraj priče. Valja prehraniti, obući, odgojiti i odškolovati šestero djece, i to neplanirano, uz nizak standard i visoku stopu smrtnosti. Kako god, neka je čitavoj porodici sretno, vjerujem da će im sreća trebati.
prekidamo muziku ide vazno obavjestenje u pordilistu je danas rodzeno 6 djecaka i 6 djevojcica CESTITAMO :)
jest afganistanac upro!!
Svaka cast. A ne ko u Bosni. NIko nece ni jedno dijete da ima a kamoli vise njih Zato i jesu neunistivi
M.A.S.A.A.L.L.A.H!!!!!!!!!
Nek su zivi i zdravi... :)