Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo znam da se blizi Sudnji Dan,,,a ovo sto ce se desit prije sudnjeg dana navedeno...
yebo vam on maj.ke one debele muta.ve :)
Vratit ce se sa imenom Muhamed a.s
isus nikada nije ni postojao, deal with it
ja mislim dasu svi pukli ,ova je nacija bolesna,boze dragi isus dase vrati,
Ja zivim u Americi i svi Bosnjaci su ovdje ostali Bosnjaci i neslusaju te gluposti....Na takve gluposti se samo moze covjek nasmijati...
to cemo jos vidjet\' ko u cijoj kozi nebi volio biti, kad On dodje
pa dobro, 60% normalnih ljudi, to je fantasticno. amerika je najjaca drzava!
Najintersantnija mi je ova svadja izmedju katolika i muslimana koga Isus vise voli :D hahaha. Zaklat ce svinju ISUS? Hahaha.. E moji jadnici, evo da vam ja kazem, vratice se Isus i dozvati Petra Pana da zajedno odu na Slayer ;)
Pa ovi kreteni ne posustaju, ovi kao sada @ ellduche ili onaj @hadiss..Preobuceni Obilici i majmunici ...Samo mogu zamisliti tu pukotinu u njihovoj dusi kada nalaze zadovoljstvo u tome da ovdje pisu kojekakve gluposti i provokacije..Koja je to tuga i koji su to tragicni likovi..
Cudnih glupana ljudi moji..Nije ni cudo kad su ovako sludjeni da im se mogu prodavati sharene laze svakojake...btw Lijek za rak je pronadjen odavno ali nije za masovnu upotrebu..
i 100% da BIH nikada nece uci u EU
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Spanish_reconquista.gif
moj prijatelju pogledaj \"Dolaske\"..... ili se malo bolje edukuj....
meni se cini, po tvom slikovitom opisu, da si i ti pedofil mozda da odes potraziti strucnu pomoc