Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi oca...isti Shrek...:D
..pa ljudi, zar vi ne čitate ono što napišete. A ako čitate, i uprskos tome napišete, onda ste ili nepismeni ili vam je IQ veličine broja cipela koje nosite. Zar kod vas ne posotji lektor ? Ili ni za to još niste čuli ?
oplako sam . . kralj si !!
Problem i jeste u tome što nije niko - nikoga. Ljudi fino \'napisali\'-\"zamrznuli embrij \" / to je ko biva 3 (treće) dijete/ i onda, kad im je zatrebalo za dječiji doplatak, taj embrij gurnuli u mikrovalnu, podgrijali - i eto ga - dijete - trozlakinja ! Fuj, brate ali od koga je - nije ni čudo !
Ja ne kontam. Ko je koga :S?
VELA HAVLE VELA KUVETE ILA BILA HIL ALIJIL AZIM
boze sacuvaj jesu nakaradni svi famelijarno,, jos je veca tuga sto se razmnozavaju ,, prava prirodna katastrofa
ja nista nisam skonto... a jel bozija volja kad se ovako prave djeca iz kataloga? il bog vise ne treba?
Isti Rooney!:D
uh@ Blizankinja se kaže! Vjerovatno onoj što \"kisne gloova\" kaže bliznakinje ili bliznoooood....
blizankinja ili bliznakinja ?
sto su to uradili? Prvo, koji su k cekali 10 godina da bi dobili jos jedno, i to ono \"klonirano\".. Nidje veze.