U čast Jacku Danielu
0

Zabava u Cheers Pubu u Sarajevu uz bend Pakt 5

Sarajevo-x.com
U povodu 161. godine od rođenja Jacka Daniela, čovjeka kome pripadaju zasluge za postojanje nadaleko čuvenog whiskeya, u petak 30. septembra će u Cheers Pubu u Sarajevu biti održana "Jack Daniel's rođendanska zabava", na kojojoj će nastupiti sarajevski bend Pakt 5.

Pakt 5 postoji od 2001. godine i smatra se jednim od najboljih sarajevskih rock bendova. Članovi benda Dino Olovčić (klavijature), Muris Varajić (gitara), Edin Hadžagić (bubnjevi), Alen Ekmečić (bas gitara) i Dženi Olovčić (vokal) obećavaju izvrstan provod i odličnu atmosferu za sve ljubitelje dobre muzike. Ulaz je slobodan, a početak je u 21 sat.

Prije sarajevske "Jack Daniel's rođendanske zabave”", večeras, u četvrtak 29. septembra održat će se i "Jack Daniel's rođendanska zabava" u Mostaru. U klubu Golden će nastupiti poznati mostarski bend Neretva, kojeg čine mladi muzičari ujedinjeni oko jednog cilja, a to je pružanje jedinstvenog muzičkog užitka i nezaboravnog provoda. Ulaz na "Jack Daniel's rođendansku zabavu" u klubu Golden je slobodan, a početak je u 22 sata.

Iako niko sa pouzdanošću ne može reći kada je tačno gospodin Jack Daniel rođen (u požaru su stradale matične knjige u njegovom rodnom Lynchburgu, Tennessee), smatra se da je rođen nekad u septembru 1850. godine.