Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar zivot imao,provodi novac zena deca sve stekao,svet obisao s tim 68g zivota..vecina od nas nece ni trecinu preziveti sto je on..zao mi je kada mlad covek nastrada a Sabane laka ti zemlja bila..Nisi za zaliti naziveo si se.
Zavolješe se jednom dva galeba bela u crnoj noći te joj on obeća da će ona zauvijek biti njegova srna malena i da je jedino ona od anđela stvorena. Dok su se šetali, shvati on da je jedino s njom njemu sreća obećana i pozva je da dođe da ostare zajedno. Ona razmisli, pa mu reče da je možda voli lažno i da će razmisliti da dođe sutra, međutim, on odgovori: "Noćas mi se s tobom spava"....
Rodi ga majko ponovo..
boze sachuvaj. vozat se uonoj krntiji kroz cjelu nemacku....pa onda jos tolko do balkana shaban kodae trazijo belaja
Samo Volvo
Ovo se je neki terorista iz Gornje Maoce zaletion