Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh,jbt.... santa leda od žene!
koga boli za ovo majk ti
Dal postoji ovaj klix,ili ova voditeljica ili njen muz ili indija gdje se sve ovo zbilo.Jesmo li sami.
Ovo je nivo novinarstva u prosjecnoj bh. mahali. kad zasjednu dvije nane/bake pa lagano o crnoj hronici Nije bitna istina, al nek' se samo prica da se ubije dan
@thea Kljukaju nas svjesno, da zaboravimo svoje stanje, jer narod slusajuci samo crne vijesti, svaka gore od gore, konta ma suti dobro je, nek samo ne puca...bez obzira sto nema hljeba jesti. S dtruge strane vlast to koristi, udare pricu o nacionalizmu, a vamo te kradu. Pogledaj Avaz, koji je natiraznija novina..kad ga otvoris ubio bi se odmah. Samo ubio, opljacko, objesio se..