Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još bolje od kipova i ispade, kad se ova tri gmaza od troglave azdaje sklone bit će puno bolje. Bravo za gospodina na kreativnosti:)
nemoj gurati u isti koš onog ko Bosnu brani i onog ko bi da je nema
Covjece, ako ovo citas, svaka tebi cast na poruci...Samo steta sto ovu poruku samo razumijemo mi koji smo koliko toliko iznad prosjecni umovi....
odlican potez, lik vam objasnio sve.... ko je pametan skontace!
a ovi se i dalje pisaju po narodu..jbg nasem narodu nikad dosta..
je*I a buraz
Napravio covjek sebi reklamu pred sezonu ne moze bolju
Ovo je udar na slobodu izrazavanja!!!
F U J
@Alligator 🤣🤣🤣🤣🤣sada ga birajte za predsednika BiH jer je uklonio kipove a sto ih je uopste i postavio to nejma veze,FUJ FUJ FUJ
Istina boli. A ona tri uklonjena kipa su istina.
Nisi trebao. Samo budala od takvog jednog umjetnickog izrazaja kritike nase svakodnevnice moze vidjeti nepostivanje drzave. Svi mi, od pojedinca koji baca smece kroz prozor, do Fadila i Bakira koji pokradose bogaoca pisamo po drzavi i hocemo da nam neko drugi napravi da nam bude bolje!!!
ovdje su se bosnje bezveze istrigerovale
Ne treba imat tanku kozu.. i osjetljivu.. onda reaguje alergijski na stvari koje su totalno bezazlene
E to vec ima smisla!!
Svaka cast na performansu.
Nepostivanja drzave? Pa da sine ali od strane koga? Deder da mi umjesto kipova uklonimo ona tri kipa u predsjednistvu ( i eventualno postsvimo ove iz Viteza na ta mjesta, radili bi bolji posao)
Dok je tvojih sinova ti bices prkosna i ponosna. VOLIM TE BOSNO
I dalje podrzavam ovo sto je uradio ;)
Svaka čast gospodine. Upravo kada ova trojica odu po Bosni niko više pišat neće i mirna će biti.
privatni biznismen? Ja klocine i idiota