Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj osjecaj kad svoje licne frustracije, uzrokovane svojim nacinom zivota, pocnes drugima nametati kao da si najmudrija, a u sustini iz tebe izbija samo staracka gorcina i zalost zbog toga sto te drugi ne shvataju kao vrhunski autoritet i sto zivot ne ide onako kako bi ti zeljela da ide.
to je to
Divno je biti roditelj, njeno iskustvo nije mjerilo.
Kakvim se protuhama daje medijski prostor nevjerovatno. Čuj joj izjave: "Rudan smatra da je svaka ljubavna veza osuđena na propast." I ovo neko smatra nekom pameću, ovo neko prenosi i intervjuiše. Tobe jarabbi
Ovu kidaju demoni, hitno u izolaciju i zabraniti joj svaki vid eksponata.
ljudska glupost je bezgranicna
Ova žena samo kuka.
Malo je Vas ovdje koji mozete razumjeti srz i dubinu njenog kazivanja. Jako malo!!!
Djeca su onakva kakvim ih odgojimo. Ovakvi roditelji kao doticna novcem kupuju srecu, pruzaju djeci sve sto mogu materijalno zapostavljajuci odgoj. Kasnije kad to dijete odraste, kad mu nedostaje empatije, kad ga ne interesuju roditelji nego je samo sebi uvijek na prvom mjestu, onda se roditelji cude i pitaju gdje su pogrijesili jer su mu sve dali. Dragi moji, do puberteta sto ste ih odgojili - odgojili ste, a novac i pokloni ne odgajaju.
Najvise se ljudi cuvajte punice koja cuva kcerku..na nacin da je ponosna i teska u izboru extra zeta..vjerovatno je mama iza vjerskih obreda i nekih ko fol tradicija bila lujka.....ja znam.jednu da joj se kcerka udarala tokom rat sa amidzicima samo zato sto su skupa zivjeli.. U Svedskoj...bolesti 1 reda incesti i sad zet ispasta nemoze da dode na red..od rodaka...
patologija
bez obzira na sve tvoje je dijete tebi najsvetije djelo tvojih osobnih postupaka. Dio tebe koji će zauvijek biti u ceznji za gledanjem odrastanja i razvijanja nečega na što ćeš sutra biti ponosna ili u brizi... to je nešto što je u isto vrijeme i prokleto što 24h razmišljaš da li je sve ok i nešto što te diže u zvijezde kada je sve ok !!! majka biti je savršen poklon od Boga...
kako se zove mentalni sklop ove frustrirane babe? idi živi još to par godina što imaš i nemoj svoj mentalni proljev drugima pred nos turati.
Kad sam bio mlad govorio sam da svako preko 30 godina zasluzuje metak u glavu. Sad sam promijenio misljenje, zbog zadovoljstva da dam djetetu sto mogu i ne ocekujem nikakvu zahvalnost.
djelimicno shvata ono sto shvataju starice. ne shvata da muz treba da bude najpreci zeni, jer djeca odu. zenina bezuslovna ljubav je samo prema djeci, muskarceva eventualno prema zeni, ali ako je volis bezuslovno skoro pa sigurno ce otici od tebe.
Spada u red osoba sa viskom IQ kao Maca Diskrecija,Bozo Vreco,Zmaj od Lipova,.......Vedrana Rudan..........Mica Trofrtaljka
zaboravio/la si u grupu staviti i SP7!!!!
Vedrana, pukla si !!!
Nisu sva djeca a ni majke iste. Primjer iz licnog zivota ne moze se odnositi na sve ostale majke ili djecu. Naposlijetku, za takvo ponasanje djeteta u bilo kojem dobu odgovoran je odgoj. Nije moglo dijete "ispasti" lose ako ste ga naucili osnovama ljubavi, postenja i sl.
Svejedno, nju je neko dobro mlatno nurkićevom golemom mokrom čarapom po glavi