Početak u 20:10 sati
29

Večeras izvlačenje dobitaka 2. vanrednog kola TV Binga

Ponovo dolaze lijepe vijesti iz Lutrije Bosne i Hercegovine, a to je finalno izvlačenje dobitaka 2. vanrednog kola igre TV Bingo.

Pored redovnih novčanih dobitaka te Jackpota, igrači koji budu sudjelovali u izvlačenju brojeva 2. vanrednog kola TV Binga imaju mogućnost osvojiti i dodatne vrijedne novčane dobitke.

Dva najsretnija igrača će osvojiti godišnje TV BINGO plate od po 2.000 KM mjesečno, a isplata će se vršiti u 12 redovnih rata. Dobici će se izvlačiti iz baze svih kupljenih žutih bingo listića, te iz baze poslanih SMS poruka. Zatim se izvlače 2 dodatna novčana dobitka po 10.000 KM, a izvlačenje će se vršiti iz baze svih kupljenih žutih bingo listića i iz baze poslanih SMS poruka. Isto vrijedi i za dva dobitka po 5.000 KM koji će biti izvučeni u 2. vanrednom kolu ove igre.

Finalno izvlačenje brojeva će biti realizovano u srijedu 15. maja u programu Federalne televije sa početkom u 20:10 sati. Uz dinamičnu atmosferu i uzbuđenje koje donosi izvlačenje novčanih dobitaka, gledatelji pored malih ekrana neće samo križati brojeve na svojim TV BINGO listićima. Za dodatnu zabavu, atmosferu će upotpuniti bosanskohercegovački kantautor zabavne i etno-pop muzike Al'Dino koji će dodatno začiniti večer svojim glasom i nastupom.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine napominju igrače da za dodatni fond dobitaka mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem žutih bingo listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BHTELECOM) ili 063 888 71 (HT ERONET). Cijena SMS-a 0,50 KM + PDV.