Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opljačkani i sluđeni narode hljebe i igara za sedam dana. A Purivatre, Građevići i Izetbegovići zadovoljno trljaju ruke jer su inkasirali na svoje račune milionske budžetske iznose. Tako radi u kriminalna organizacija SDA.
ZAŠTO OPET TOKOM SFF-a NEMA VODE U STAROM GRADU PO ČITAV DAN??? Da li je istina da gamad iz SDA hoce da skine Hadzibajrica pa zavrcu vodu, a i grasov prevoz više ne postoji na čaršiji. NAJVEĆA GAMAD U DRŽAVI!!!
@otpor brate odmori malo, ko sto ti rekose ovo je sff, film, kultrua... mani se seljacke suplje price
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj samo mrežu zabacit
Ljudi,drugovi,prijatelji pomagajte,,namignem sinoc onoj narandzi sa slike 17, ona se osmjehnu i prodje ...kako dalje,sta sad trebam?
stavo nema arapa naslikama?
jaoo 13 slike,mmm zaljubio sam se
Je li bilo kakvih sexova sinoc?
narod uziva u filmu i zabavi a vi koji mrzite sebe do podne a od podne cijeli svijet sta cu vam ja vama pomoci nema
Raj za šanere
Eh kad se sjetim “momačkih” SFFa.. U srijedu taslačim Ivanu iz Beograda, u petak Marinu iz Splita, a subotu Amru iz Bihaća... ahhhh... koje uspomene! I tetka, hvala ti na ustupljenom stanu na Jezeru! 😉
liepo e videti ovo
Potvrda necega sto vec odavno znam: malo gdje u svijetu ces vidjeti kompletniju zenu kao na setalistu Titove ulice u Sarajevu. Samo nikako da dokucim da li je vise do Sarajke ili same Titove...
ima kujica 😆
Jel ovo sad dijaspora il domoroci?
Svi ovi što komentarišu protiv SFF-a nisu vidjeli Sarajeva u svom životu.Uglavnom su to zeničani, poneki tuzlak i naravno šumski narod iz šumskog entiteta.
Ali nisi još obišao vlastiti pravopis
"Sve o cem' sam ikad sanj'o, Lezi ponad tih obala, Oko mene Sarajevo, Vijenac basci i mahala. Kad bih spokoj da dokucim, Krocim tu na 'vrelo volje', Dignem ruke, rasirim ih, I bude mi lakse, bolje. Ovo mjesto puno pruza, A malo ceg' je tu sem sjenaa, Dva kamena, jedna ruza, I... Trebevic uspomena. Sve sto blista dole, evo, Tvoj je odraz, tvoja hvala, Oko tebe Sarajevo. Sarajevo, nije sala."
pa koga briga za politiku treba nam malo uzuivanje sve se svodi oko politike ovde a ovi koji samo pisu kometare ti su nista i niko kada treba de se mjena vlast da se izde na ulice nigdje nikog daj jednom dodi te sebi pustit ljude da malo uzuvaju kada svi pricajte o lopovluku uradite nesto dosta mi je vise takvih.
Svi su ti pljuvači plaćeni da šire negativizam jer nedaj Bože neki Ante iz Livna i Miro iz Kotor Varoši će shvatiti da ih njihovi vuku za nos već 25 godina praznim lažima