Zabava u klubu Underground
0
Upoznajte sarajevske vještice i vješce
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjački narod je u zabludi! Sve tude prihvata, a odbija svoje!
hey, man iznad... Upravu si, odbijamo sve svoje kao nesto sto je nazadno i nedostojno a tudje sve prihvatamo apriori bez razmisljanja....i ne bi to bio problem- to sto prihvtamo tudje, to je OK- ali jako smeta i alarmantn je da sve sto predstavlja nasu tradiciju ovakvi likovi smatraju ne vrijednim. A zapravo, trebali bi biti otvoreni za sve ali ne iskljcivi i odbacivacki nastrojeni spram nasih vlastitih vrijednosti. U suprotnom, lose nam se pise. Primjer, kaze lik iz kafica gledajuci u naku dzamiju sto se gradi - sta ce nam ovo, bolje nek otvore kakvu novu fabriku. Pritom ispred njega je kafa (Franck) u Frnack soljici i jamnica + ronhill na stolu. On bi fabrike, a i ove sto rade nemaju kome prodat, jer tudje je \"bolje\" (procitati \" Zivot je drugdje\", Milan Kundera). U ovom primmjeru, ne opravdavam gotovo pa bespotrebnu izgradnju sakralnih objekata na svakoj raspolozivoj zelenoj povrsini, samo navodim primjer iz zivota.
Ova plavka sa pete slike je junferica garant!
tugo moja.. pored toliko lijepi turski, bošnjaćki i arapski obićaja mi prifatamo svu nakaradu sa zapada
sto su se ovo komentatori sa avaz.ba i islambosna.ba nadovezali ovde?
Da Bog sačuva, propast.Može se naći hiljade drugih razloga za lumperaj ali slaviti noč vještica je van pameti.Munaficima je voda do koljena i nemote misliti da će im se obraz zacrvenjeti zbog toga šta rade.Na genocid i novu kataklizmu nećemo dugo čekati.
Koji je ovo kretenluk, ja bi ove hojratke sve u narodnu kuhinju da gule krompir, bar neke koristi od njih da bude. FUJ
BOZE SACUVAJ...
Sve nake ravaku, a nisu ni do koljena onim meksickim
eee nasta je sarajevo spalo.. alkohol i kjafirski obicaji svuda
ooooooooooooooooooooooj, jesam se nalio sinoc majko moja, al se mogu pohvalit da sam cijelu noc proveo u drustvu ove dvije plavke sa 13. fotke, pijem ja, pipam ih, tamo, vamo, one se samo smjeskaju, i na kraju zurke, pitam ja onako pijan onu lijevu :\"Lutko hocemol dijelit taxi\", kae ona meni :\"Ja sam dosla autom sa ovom frendicom\", reko e hebaji ga, pozvo bih ja nju kuci, al u Brijescu zivim, konto sam ja uzet stan na Malti s ovim haverima upravo za te potrebe, al izradi onaj Fedja, kaze ne smije, skontace ga treba, e reko nista onda, hodaj Davorine suhog ku...
bolje da ste otišli i klanjali jaciju
da zalosno je da postujemo svoje a za Bajram se narokaju ko stoke
vlaska posla..