Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas mi je zao
Svaka cast autoru
Glupi ljevicari nisu svjesni da svaki ovakav imbecilan potez njemu predstavlja vjetar u ledja. Svaki put kada oni reaguju histerijom, on vise pratioca dobija. Niko normalan ne bi voljeo vidjeti ostvarenje bolesnih ideja ljevice.....
Tebi ocigledno mozak ide ulijevo, prvo otkud znas da je u pitanju ljevicar, drugo svijet se ne dijeli na "ljevicu i desnicu", mozda tvoj jer si ogranicen, ali prostor izmedju je gdje vecina ljudi obitava.
@_Hodi_ Jer su ljevicari ti koji prave histeriju oko svakog njegovog poteza, a mater ti je ogranicarna degeneriku...
rokno ga je krampom u celo
Željko cvijan se sveti trumpu zbog visoke ograde koju dotični nije mogao preskočiti...
Vau, zapanjujuće i hrabro.
Zasto ima uopste plocu, ko fol umjetnik.
Loš znak ! TRUMP JE ZVIJEZDA PADALICA ??
To okoo
U Trump opalio Kramp.
Za dobrim konjem se prašina diže. Bravo Trump!
Kramp kupljen na auto pijaci.
Po meni je gori onaj koji ju j e ovdje i postavio
Tramp je pokrenuo ekonomiju da je nedostatak nekoliko miliona radnika, ali lezihljbovici koji glasaju za demokrate kojima su smanjene socijale protesuju a utovljene crnkinje i ostala bagra naucila djabaluk.
Nije lahko stati na put tolikim lezihljebovicima koje su demokrati namnozili u Kaliforniji, a pogotovo globalistima koji vladaju svijetom medijima CNN NBS Gugl Face book itd, i kapitalistima MMF fedralnih rezervi agresorima na Libiju Irak Siriju itd. Djon Kenedija su ubili, a Trampu rade o glavi na stotinu nacina. Nedaj se Tramp.