Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno i dugovječno vam bilo... ostarili zajedno u zdravlju i sreći
@Wszystkim wbrew Vrlo dobro znas zasto su minusi, zato sto ne kontas izjavu zene koja se zalagala za ravnopravnu ljubav medju svima, nasuprot "tradicionalne elite" i famoznog - zna se sta je kljuc, a sta brava. Moze je se gotiviti ili ne, ali se radi nje barem Klara Cetkin ne okrece u grobu.
Divne fotografije! Sretno Martina i Gorane.
Cestitam, moja omiljena jezikaro! Zivjeli u zdravlju i sreci jos 100 godina!!!
Zdravi i sretni bili! CESTITKE!!!!
Martina sretno ti bilo i imaj bar malo sreće u mnogim nesrećama koje si imala.. Tvoja svjetlost je buduća budućnost. A...
Sretno mladencima
@gooUser1567762822 kad spominjes Claru Zetkin, sigurna sam da pola nemaju pojma tko je ona.Ukratko;Zetkin je bila jedna od najvaznijih predstavnica proleterskog zenskog i radnickog pokreta, socijalistkinja, pacifistkinja, borac za izborno pravo zena i osnivacica Medjunarodnog dana zena.
Sretno, da ste zivi i zdravi. 🎂
Iskrene čestitke ovim divnim i prelijepim ljudima! Neka vas sreća, radost i mir uvijek i svuda prati!
Cestitam
mladozenja pred penziju...sretno mladencima💍
Recite nam i koji je to put njemu, a koji njoj.
Neka je SRETNO LJEPOTO Hercegovine.
Hairli vam bilo!
Divni!
Ne znam šta ću od sreće.