magazin
101

U subotu Open Air Party na Panonskim jezerima

Klix.ba
Bliži se dugo očekivani Open Air Party na Panonskim jezerima, koji će se održati 6.6.2015. godine na ovoj jedinstvenoj turističkoj atrakciji našeg grada.

Produkcija Festivala savremene umjetnosti arTz pobrinula se da event bude po uzoru na svjetske trendove, dok sama lokacija omogućava da do izražaja dođe sve ono što karakter zamišljene zabave pruža, kako bi posjetitelji uživali u programu i ambijentu koji predstavlja urbani gradski fenomen.

Glavni ulaz i prodajno mjesto karata za zabavu arTz Music Fest Panonika Tuzla će biti glavna istočna kapija na prvom jezeru Panonike (prilaz od Benzinske pumpe INA).

Ulaz će biti otvoren od 21:00 sat, a ulaznice koštaju 10 KM.

Lokacija održavanja zabave bit će smještena na predivnom ambijentu specijalno pripremljenom za ovu namjenu (Plato na prvom jezeru 'Ex Vrtić' i dio velike plaže prvog panonskog jezera). Na zabavu je strogo zabranjeno unošenje staklenih predmeta.

Publici će se predstaviti neka od najpriznatijih imena regionalne i domaće scene elektronske muzike:

PETAR DUNDOV / Zagreb / Hrvatska Music Man Records

MISS SOULFLY / Rijeka / Hrvatska Innocent Music, VIVA Warriors

NOVAK / Novi Sad / Srbija

VANYANO / Tuzla / BiH Burn Residency BiH Winner 2015

BORG / Tuzla / BiH Burn Residency BiH Winner 2014

DOAMAN / Tuzla / BiH Burn Residency Finalist 2015

Ideja koju mnogi poklonici dobre zabave željno iščekuju, a organizacija arTz festivala gleda kao izazov, na kompleksu Panonskih jezera pretvorit će se u prepoznatljiv i nezaobilazan muzički event, saopštili su organizatori.