Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastali se UDBA-ši od Nobila, Duško Tomić koji je prodavo djecu. Stipe Mesić Sahranio Jugoslaviju i kriv za veliki broj ubijenih hrvata srba i bošnjaka. Ovo je slika za jednu analizu posebnih intelektualnih zloćinaca. Sad se peru i još Nobilo napada ubijenog Davida Dragićevića. Kojeg su ubili vjerovatno poznanici iz UDBE.
Ni vanish ne moze oprati sve mrlje nove Hrvatske...al valja svima nama preko vode
A.N je osuđeni obiteljski nasilnik...stoga je smijesno kazat da je ugledni hrvatski odvjetnik..
Znači njihova glavna teza je da njemačko pravosuđe nije dobro jer je osudilo dva naručitelja ubistva i da je uz to još nositelj nacističke ideologije. Bože baci ciglu i budi precizan.
cega se pametan stidi, budal se ponosi. Dobio mu klijent dozivotnu, on to objavljuje....
Nobilo imao sam pozitivno mišljenje o tebi, *ebo li te Dodik.
E moj Nobilo ti si na slučaju Dragičević pokazao ko si...povukao si se jer ti je masno plaćeno isto kao i za ovu knjigu. Mislim da bi i rođenu mater prodao za lovu. Dno dna!
Ljudi ja vam kažem da će Sarajevo biti glavni grad Herceg Bosne.