Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAV CRNI PORODIČNI DAN PO OVAKVOM NEVREMENU? ALI VALJA SE UZETI, OTETI OPŠTINSKI I BUDŽETSKI NOVAC POD SVAKU CIJENU! ☝️
@AntiB00T pa niko nije mogao planirati da ce biti ovakvo vrijeme. Nije zivot stao ako je kise pala🙄
I svi se našli da komentarišu vrijeme, e dragi ljudi nikad mi pameti nećemo doći dokle god u ovakvim stvarima budemo gledali da nekoga ocrnimo
Hajmo malo pozitive, nije sve tako crno
Ne znam koja je poenta da se komentariše ovaj tmuran dan, nije neko sjeo jutros i isplanirao ovu nedjelju i porodični dan već vjerovatno mnogo ranije dragi ljudi..
za ove dusebriznike ipak je kisa prestala padati, a vala kad je porodicni dan ma ni kisa nam nista ne moze kad se uprilici ovakvi fini dogadjaji
Divno zamisljeno bas mi je drago kad procitam ovakve i slicne vijesti, bravo za centar
Treba zaraditi lovu po ovoj kiši da bi se Ajnadžiću dalo njegovih 10%.
Zaista divno da su djeca imala priliku da se druze za vrijeme raspusta,koriste besplatno klizanje i druge sadrzaje,vjerujem da ce i danas uzivati.
Kome odogovara ,nek izvoli ,a kome ne nek sjedi u stanu.
Hastahana uvijek prepuna zanimljivih sadrzaja,nadam se da ce mnogi malisani prisustvovati ovoj manifestaciji i lijepo se provesti.
U Hastahani divan zimski sadrzaj, nikad nije ljepse izgledalo i vise sadrzaja imalo. Da iduce godine bude jos bolje. Uzivale su sve generacije to je sigurno.
Ma nama ni kisa ne moze nista, bitno je da se veselimo i radujemo malim stvarima, porodica je ipak najbitnija
lijepa nasa djeca njima nije bitno jel pada kisa, bitno je da su oni sretni i zadovoljni i da imaju razne aktivnsoti.
Moremo jedino plivat
Nacelnik je ovim dokazao da brine za nasu djecu i da se sve treba usmjeriti kako bi oni bili sretni i zadovoljni
Najljepse je biti sa svojom djecom i porodicom, bravo za ideju