ProDance challange 2012.
1

U Mostaru u nedjelju turnir u modernim plesovima

FENA
Mostar
Mostar
Plesni centar ProDance iz Mostara organizirat će u nedjelju, 22. aprila, turnir u modernim plesovima "ProDance challange 2012.", na kojemu će nastupiti oko 600 plesača iz BiH i regije.

Svoje plesne vještine pokazati će plesači iz BiH i regije u plesnim kategorijama Show Dance, Acrobatic/Gimnastics, Disco Dance, Freestyle, Disco Style, Street Show, Street Style, Hip - Hop, Break Dance, Electric, Moderni Balet, Classic Ballet, Jazz Dance, Standard Show, Latin Show, Production, Open, Salsa, Merengue, Bachata, Cheerleaders, Mažoret, Oriental / Belly dance.

Dobna kategorija u kojoj nastupaju plesači ide od najmlađih generacija Mini ( 3-6 godina), koji će prvi put nastupiti na nekom turniru kao takmičari, a ne kao sudionici revijalnog programa, pa do najstarijih natjecatelja koji prelaze 20 godina.

Ovo je prvi turnir koji organizira Plesni centar ProDance i njime želi obilježiti prvu uspješnu godinu svoga rada, u nadi da će ovakva manifestacija biti prepoznata od strane građana i da će postati tradicija kluba, ali i grada.

Plesni centar ProDance formalno je otvoren u februaru 2011. godine, kada su mladi plesači Ivana Marić, Valerija Ćubela, Ana Marić i Josip Bošnjak odlučili prenijeti svoje deset godina stjecano znanje u plesu na svoje sugrađane.

Turnir će biti otvoren 22. aprila u 12 sati. Ulaz je 5 maraka, a za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti Ani Marić na kontakt telefon 063 101 930.