magazin
0

U Bihaću se nastavlja serija zabava Code In The House

Sarajevo-x.com
Serija Code In The House partyja počela u petak u Novom Travniku u Code Clubu, a nastavljena je u Zenici. Sljedeća destinacija je Bihać.

U Novom Travniku nakon nastupa DJ Jasmina, DJ/VJ duo Diskobajagi, kojeg čine Brano i Vedran iz Dubioze kolektiv, imali su nastup koji je bio je više od kreativnog, jer su svi prisutni bili oduševljeni vizuelno/muzičkim vratolomijama koje su pripredili ovi kreativci.

Sa istim žarom Code In The House je u subotu u Collegium Clubu u Zenici, sa grupom Getanea uz VJ Maju i DJ Jasmina napravili fantastičan party izvodeći svoju muzičku viziju najvećih house ljetnih hitova.

Za vikend koji slijedi Code In The House dolazi u Bihać u klub Papaya (petak, 15.7.), gdje fantastičnu ljetnu zabavu pripremaju DJ Focho, DJ Narcis Jr. i DJ Jasmin i VJ Maja.

Na svakom od Code In The House partyja očekuje vas užarena atmosfera, odlična muzika i vizuelni spektal kakav se rijetko viđa. Code u vaš grad donosi odličnu ljetnu vibru, a na vama je samo da se zaputite ka najbližoj lokaciji u kojoj se partyji dešavaju i tamo doživite ljeto na jedan sasvim novi, neponovljiv način.

Ostanite uz nas i pratite web stranicu www.fds.ba i Facebook grupu Code In The House, gdje se redovno možete informisati o lokaciji i vremenu sljedećeg Code In The House partyja, ali i o svim drugim novostima vezanim za ovu seriju nezaboravnih ljetnih događaja.