magazin
0

Code In The House partyji širom BiH

Sarajevo-x.com
Ukoliko se smatrate urbanim, cool, fancy i željni ste dobrog društva i zabave, onda je za vas idealno mjesto dobrog provoda jedan od Code In The House partyja, koji će se tokom ljeta dešavati u Novom Travniku, Zenici, Bihaću, Tuzli, Mostaru, Banjoj Luci, Neumu, Širokom Brijegu, Doboju, Brčkom, Bijeljini i Sarajevu.
Serija Code In The House partyja počinje u petak, 8. jula, u klubu Code u Novom Travniku, gdje će se za odličan provod pobrinuti DJ Jasmin i DJ/VJ duo Diskobajagi, kojeg čine Brano i Vedran iz Dubioze kolektiv.

Naredno druženje zakazano je u Collegium Clubu u Zenici u subotu, 9. jula, a gdje će uz DJ Jasmina i VJ Maju nastupiti odlična grupa Getanea, čiji repertoar je sastavljen od najvećih house ljetnih hitova.

Ulaznice za partyje u Novom Travniku i Zenici možete naći na Tobacco press kioscima u Travniku, Novom Travniku, Vitezu i Zenici.

Na svakom od Code In The House partya očekuje vas užarena atmosfera, odlična muzika i vizuelni spektal kakav se rijetko viđa. Code u vaš grad donosi odličnu ljetnu vibru, a na vama je samo da se zaputite ka najbližoj lokaciji u kojoj se partyji dešavaju i tamo doživite ljeto na jedan sasvim novi, neponovljiv način.

Pripremili smo i male poklone za posjetitelje, vrijedne nagrade za one sretne i spretne, a na svakom od party-a će najveći sretnici dobiti priliku da budu VIP gosti na velikom, završnom, glamuroznom Code In The House partyju, koji će početkom septembra biti održan u Sarajevu.

Pratite web-stranicu www.fds.ba i Facebook grupu Code In The House, gdje se redovno možete informisati o lokaciji i vremenu sljedećeg Code In The House partyja, ali i o svim drugim novostima vezanim za ovu seriju nezaboravnih ljetnih događaja.