Promo
14

U BiH 13. marta stiže Okrutni Istanbul: Podla igra moćnog Agaha Karačaja

Od 13. marta u programu O Kanala i Mreže počinje emitiranje nove turske serije Okrutni Istanbul (Zalim Istanbul/Ruthless City), u kojoj su glavne uloge podijelili najpoznatiji turski glumci Fikret Kuškan, Mine Tugaj, Deniz Ugur, Berker Guven, Ozan Dolunaj, Simaj Barlas.

Priča počinje u Antakiji i proteže se sve do Istanbula. Seher, samohrana majka troje djece, bori se za opstanak u okrutnom svijetu. Kada joj u požaru izgori dom, Seher s djecom dolazi u Istanbul, u vilu svog dugogodišnjeg poznanika, bogatog Agaha Karačaja.

Agah, uz svoju porodicu, brine o nepokretnom nećaku Nedimu. U potrazi za mladom i lijepom djevojkom koja će se udati za Nedima, "prikovanog" za invalidska kolica, Agah iza leđa Seher kupuje njenu kćerku za nećakovu suprugu. Tu počinje podla igra čija pravila postavlja porodica Karačaj. Seher je nemoćna, a život njenih kćerki dodatno će zakomplicirati raskalašeni Dženk, Agahov sin.

[VIMEO]https://vimeo.com/396679553[/VIMEO]

Bard turskog glumišta Fikret Kuškan sjajno je iznio ulogu Agaha Karačaja i još jednom pokazao da u istoj sceni može savršeno glumiti i smijeh i suze. Vjerni gledatelji turskih serija složno ocjenjuju da je Kuškan kao vino, što stariji to bolji.

Uzbudljivu radnju serije, čiji je moto "Niko nije nevin, čak iako nije počinio grijeh", garantira poznata turska scenaristkinja Sirma Janik, dok režiju potpisuje sjajni Dževdet Merdžan. Seriju premijerno možete pratiti u programu O Kanala i Mreže od 13. marta, svaki dan u 20 sati.

"Svako od nas posjeduje rane koje skriva duboko u sebi, i za koje se borimo da ostanu skrivene.

Zbog njih neko je spreman da u vatru baci svog najbližeg, a neko da se dobrovoljno baci kako bi je umirio.

Neko postaje štit svojoj djeci od krvi i mesa, a neko tim istim štitom nemilosrdno uništava.

Kada bi znao koga i šta mora da žrtvuješ, ne bi se usudio... Ne reci: Neću! Zato što niko ne postaje žrtva grijeha kojim nije bio iskušan".

Godina: 2019. Žanr: porodična drama Produkcija: Avşar Film Scenarij: Sirma Yanik Režija: Cevdet Mercan Glumci: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten), Bahar Sahin (Ceren)