Velika Britanija
0

Twiggyna dvojnica umrla od raka s 23 godine

Sarajevo-x.com
Mladi britanski model Tony Chorley kojoj su modni stručnjaci prognozirali veliku karijeru zbog sličnosti sa slavnom manekenkom Twiggy umrla je od raka u 23. godini života, piše Daily Mail.

Tony Chorley, 23-godišnja manekenka oboljela je opakog limfoma prije dvije godine, upravo u vrijeme kad se preselila u London, nedugo nakon što su je primjetili modni agenti.

Tony je tad prošla pravi 'rat s bolešću', te odlazila na mukotrpna zračenja i kemoterapije, a prijatelji kažu da je bila vedra i vesela čak i u trenucima kad je potpuno ostala bez kose.

Nakon kemoterapije, Tony je dvije godine bila dobro, ali opasna bolest se vratila. Taman u to vrijeme Tony je imala upalu pluća i njen iscrpljeni organizam je ovaj put izgubio bitku s bolešću.

Tony je godinama čekala na operaciju tranplantacije koštane srži, te je u novembru pronašla savršenog donatora. Operacija je bila uspješna, kako tvrde ljekari, ali za Tony je bilo kasno.

'Danas bi trebala slaviti svoj 46-rođendan ali umjesto toga ja pripremam sahranu za svoju kćer', rekla je neutješna majka koja se do zadnjeg nije htjela pomiriti s kćerinom bolešću.