Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrti nam guzom Melisa da nam se zanebesa
u kojoj je stranci?
Previše je tu truda uloženo da pljujete vi pojedinci tako, svako sranje se i dešava zbog ovih retardiranih umova. Nekome će značiti lijepa riječ. Tako da svaka čast pa guraš ono što voliš i da uspiješ čak u tome. Pozz FORIME.
@FORIME Hejteri su uvjek tu pusti ljude imas pravo da volis i da mrzis... Samo ne treba ljudima paznju dzaba davat.
💓💓💓
svaka cast 👍👍👍
Ista Milic Vukasinovic :))
@mlacmudan Mogli bi nesto i za tvoj izgled reci da imas mu*a da postavis sliku i da se ne krijes iza tastature.. Kako si smijesan i jadan. Citam sve tvoje komentare na profilu, sve hejt to hejta nijedan pozitivan komentar.. Bas me zanima koliko si ti u necemu dogure pa da mozes po svima da pljujes.
Ples, muzika i smijeh su lijek za dušu. Preslatka si Melisa.. želim ti mnogo uspjeha, uživaj i sretno💕😊