Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Loši i Plavom orkestru ljudi su ispoštovali maximalno i apsolutno ne žalim što sam ostao u Tuzli i na veliko iznenađenje i zadovoljstvo slušao stare hitove i uživao baš od srca.
Bravo Tuzla i Mostar! U Sarajevu se slusale ilahije i kaside za 200hiljada, a u Zenici Enes Sarmer Begovic, STA RECI? Asim Bajric na aparatima.
Da ne izostavim i druge dijelove BOSNE I HERCEGOVINE, u Banjoj Luci nije bilo doceka na otvorenom. Sretna nova godina i vama, nismo vas zaboravili.
Sretna nova 2019. godina svima iz Rio De Janeira! Nažalost ne počinje mi ova godina dobro jer izgleda neće biti ništa od moje ljubavi sa Sarajkom koja mi je prije neko vrijeme ukrala srce... Bilo kako bilo, idem dalje, dok je mladosti, znanja i dok mi je svijet na dlanu, ne sekiram se ništa. Bude usamljenosti i male depresije nekad, ali biće neka žena nekad i za mene! Voli vas i ljubi sve - vaš Damir Skaka! :))
damn in been there fucking alone
hahaha ,grad na zrnu soli.
banKulin345, ajdee! pa makar nije sa favela! sng!
Veoma jadno 18,7% Sretna Nova
...pjevali ste vi na khur.u Dodikovom
...onu aaaahhhh ,aaaahhhh......