Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih naroda koji slavi okupatora...
@skywalker4 francu jozefu, ocu Bošnjaka
@skywalker4 ko bi to znao, gubiš mi se sky
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kad Turskom bude svirala garda Husein kapetan Gradascevic onda cu podrzati ovakve dogadjaje. Do tada Turci nisu dobrodosli u ovu zemlju na vojnom planu. Od 92/95 su svirali KURCU, sad sviraju nama.
Zamislite vojni orkestar svaba, hitlerovaca kako marsiraju svecano odjeveni i pjevaju "Deutschland, Deutschalnd, uber ales " Meni to isto jer i jedni i drugi su bili okupatori.
Austrougarska anektira ove krajeve i donese prosperitet, obrazovanje, kulturu ... u vrlo kratkom vremenu, dok ovi "uz kuratz svirači" okupiraše na 500 godina i ostadoše samo po zlu upamčeni ...
Cuj ovo. "od osmanskog perioda do agresije na BiH" :D znaci osmanski period nije bila agresija na BiH? Bem vas poturice. Koji ste vi izrod to nigdje nema. Ko vas ne zna skupo bi platio. Repa bez korjena.
Cuj ovo. "od osmanskog perioda do agresije na BiH" :D znaci osmanski period nije bila agresija na BiH? Bem vas poturice. Koji ste vi izrod to nigdje nema. Ko vas ne zna skupo bi platio. Repa bez korjena.
Cazin je inače Tursko predgrađe.
Slava turskom okupatoru jer da nije njih ni vi ne bi postojali ....boš=prazno na turskom.. bošnjak =praznoglava ulizica iliti balija ...
@Anti-SDA Servi i Srbi mazlumre nije ni slično...
Ova gamad što je veličala Kozake u B.Luci ,danas pljuje po Turcima u Cazinu.Mi smo Bosanci i Hercegovci,Turci su Turci,a Rusi su Rusi. Jesu Turci bili osvajači i okupatori ovih prostora,ali su mi draži od pokvarenih Rusa.
Ti si budala...
Turci su davno otišli,o njima samo servi guslaju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://gokano.com/ref/BH77vbAp1qSO Prijavite se,fina stranica,mogu se neke nagrade osvojiti
Kod nas sviraju Turci a u Banjoj Luci Rusi, al nije bitno, ako išta imamo zajedničko onda je da ćemo zajodno propasti i roviti po kontejnerima, a ovi će svirati negdje drugo.
da su milovali srbe 500 godina izlizali bi se.
došli Bošnjaci, najservilniji narod ikada da propovijedaju
@zarijatidubokovic, jebes ga zbog toga. Ljudi u to doba ionako nisu nista gotovo nista znali o religiji (ne znaju doduse ni danas ali...) pa su je znali cesto i mijenjati. Bolje i to vec geldati da ti okupatorski dosljak 500 godina jebe sve sto je zensko.
Nekad ce doci na vlast skolovana i hrabra osoba, patriota i zabraniti ovakva okupljanja. Koliko moras biti bezobrazan i poslati vojni orkestar u drzavu koju si okupirao.
okupirao i unazadio 200 godina
@shivan Daaaa, jer u BiH zive samo turkofili i Srbi, nema trece opcije. Sad razumijem zasto si me svrstao u Srbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
doveli ste ove barbare da nam prosipaju kulturu...
A šarenila...