PROMO
157

Tradicija dobre zabave u hotelu Vučko na Jahorini nastavlja se i tokom marta

Zahvaljujući OC Jahorina mart mjesec proteći će u znaku dobre zabave i muzičkih događaja.

Domaćin hit komedijama Dragana Marinkovića Mace i Milana Kalinića i ovaj put je Hotel Vučko.

"Kakva ti je žena, takav ti je život", predstava koju nam donosi Dragan Marinković Maca na rasporedu je 2. marta, dok će 6. marta poznati glumac Milan Kalinić zabaviti goste hotela svojim nastupom u predstavi "Idiot".

Obje predstave u organizaciji Olimpijskog Centra biti će odigrane u Hotelu Vučko sa početkom u 21:00 gdje se mogu kupiti i ulaznice po cijeni od 10 KM.

Dan kasnije, tačnije 7. marta, Olimpijski centar Jahorina ugostit će veliku muzičku zvijezdu Zlatana Stipišića Gibonnija. Koncert je zakazan za 20:00 sati, a biti će to sjajna prilika za sve posjetitelje olimpijske ljepotice Jahorina i ljubitelje Gibonnijeve muzike da uživaju u hitovima "Ovo mi je škola", "Činim pravu stvar", "Libar", "Onako od oka", "Ne odustajem", "Judi, zviri i bestimje" i mnoge druge.

Koncert će biti održan u zatvorenom prostoru na Poljicama, a cijena karata se kreće od 15 KM parter, do 50 KM za VIP exclusive do 1.3., dok će nakon tog datuma cijene iznositi 20 KM za parter odnosno 70 KM za VIP.

Hotel Vučko za sve zaintresovane posjetioce uz kupljenu kartu za predstavu ili koncert obezbijediti će popust na smještaj od 25%.

Uz navedene događaje, hotel Vučko domaćin je poznatim imenima regije Branku Đuricu Đuri, Zenitu Đoziću, Seji Sexonu i mnogim drugima u društvu s našim TV licima Natašom Petrović i Sanjom Košarac koje u toku zimske sezone kroz emisiju "Moja Jahorina" gledaocima RTRS-a prenose jahorinsku avanturu sa poznatima.

Budite u toku i pratite nas na istagram profilima Hotel Vučko Jahorina i Olimpijski centar Jahorina.