magazin
30

The Babe Barbarella ESFF u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Coca Cola Sarajevo Holiday Market je, zahvaljujući raznovrsnoj ponudi izlagača i bogatom zabavnom programu, od početka svoga postojanja prepoznat kao jedinstven događaj u čitavoj Bosni i Hercegovini.

Jučer su mališani uživali u brojnim aktivnostima u sklopu Argeta Junior Play House igraone, mini zabavnog parka i nezaobilazne Djeda Mrazove kućice. Đorđe Jovančić je svojim nastupom na Happy :))) Stage bini oduševio prisutne, a Antena Sarajevo i RSG su još jednom napravili sjajnu zabavu u Sarajevsko pivo Holiday Pubu.

Udruženje proizvođača sira je, uz podršku USAID / Sida FARMA projekta, proglasilo Trapist najboljim sirem u kategoriji tradicionalnih sireva, dok je nagrada za najbolji novi sir pripala Tešanjskom siru.

Sarajevska zimska idila se nastavlja i danas na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu, gdje će posjetitelji imati priliku uživati u bogatoj ponudi izlagača i vrhunskom zabavnom programu.

Djeca će se od samog jutra zabavljati uz domaćina Patka Juniora u Argeta Junior Play House igraoni, nakon čega će gledati Disney filmove, sudjelovati u različitim radionicama i društvenim igrama, a u sklopu akcije Udomimo ljubimca imat će priliku pružiti dom jednoj prekrasnoj životinjici. Na otvorenoj Happy :))) Stage bini će od 20 sati prisutne zabavljati DJ Marla Felis, a provod će se od 21 sat nastaviti u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, uz band The Babe Barbarella ESFF.

Mole se posjetitelji koji su učestvovali u nagradnoj igri UniCredit banke da svoje kupone ponesu na izvlačenje pobjednika, koje će se održati u 21 sat u Sarajevsko pivo Holiday Pubu.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.