Muzika
0

Gonzo band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
U subotu 21. decembra, Sarajevsko pivo Holiday Pub još jednom je bio mjesto dobre zabave, zahvaljujući muzičkom sastavu The Babe Barbarella ESFF, koji su se pobrinuli da atmosfera bude maksimalno zagrijana.

Stariji posjetitelji su dan započeli šoljicom Vispak kafe, dok su sarajevski mališani uživali u dječijoj igraoni Argeta Junior Play House i družili se sa Djeda Mrazom u njegovoj Coca-Cola kućici. Na Happy :))) Stage bini je u 14 sati nastupio mađioničar Kenan Imamović koji je oduševio prisutne svojim trikovima, a u 20 sati je publiku zabavljala DJ Marla Faris.

Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu i danas možete pogledati raznovrsnu ponudu izlagača i uživati u bogatom zabavnom programu.

Mališani se mogu zabavljati u Dječijem parku, igrati se u Argeta Junior Play House igraoni i slikati s Djeda Mrazom u njegovoj prekrasnoj Coca-Cola kućici, koja će biti otvorena od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati. Na otvorenoj bini Happy :))) Stage u 14 sati će nastupiti DJ Farell, a u 20 sati će publiku zabavljati DJ Keon.

Provod se nastavlja u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, s početkom u 21 sat kada će nastupiti Gonzo Band.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.