Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idu li ti funti u miraz. ako idu, ja bi se zenijo.
šteta što nema više papirnih novčanica od 1km pa da se i ja tako slikam. mislim da bi me 300 maraka moglo pokriti da mi ništa slučajno \"ne ispadne\"
jesu ruzne ove pare jeb...
tamara ubio bi te kurcem droljo
evo: http://www.vecernji.hr/scena/tamara-ecclestone-tata-bernie-prijetio-je-da-ce-me-tuziti-clanak-336847
@ja ba, zaboravio si dodati: i svojom inteligencijom ne volim zutu stampu i ne patim od sexizma, ali ova je izgleda zaista glupava. negdje sam nedavno procitao da je navodno izbacila neku kolekciju necega i dala joj ime: Formula 1 i mislila pri tome da ce ju tata pohvaliti, a ovaj se razbjesnio i rekao joj da unistava brend koji je godinama stvarao, jer sponzori nece znati sta placaju
koja perverzija vise ovo izivljavanje nekolicine milijardera i njihovih potomaka koji iz neobjasnjivih razloga dizu milione i milione dok milioni u africi i aziji i latino-americi umiru jer nemaju pitke vode da se napiju... kako ih nije stid? nisam komunista, ali kad ovo vidim zgadi mi se cjelokupni kapitalisticki sistem i ovo drustvo izgradjeno na konzumu i izgledu. fuj!
... koje je sve sama zaradila sa svojih deset prstiju
occupy this bitch!
1% News