Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suosjećam sa svim roditeljima što imaju djecu sa poteškoćama u razvoju, pomozimo porodici i komšijama što imaju ovaj izazov
Tuga su sve ove posebne potrebe..Znam licno roditelje koji imaju dijete sa Down Sindromom i svaka im cast kako izdrze,ja imam hvala Bogu dragom 2 zdrave djece pa uvijek obaveza velika oko njih,a mogu misliti koliko je tek kada imas dijete sa posebnim potrebama..Ja se divim ti roditeljima,ti ljudi su psihicke stijene!
Toliko su nam važni i toliko obraćamo pažnju na ovakvu djecu i osobe da je jedva 4 komentara neko ostavio ovdje. A kad je riječ o pjevaljkama, zadrugama, farmama, Jala, Buba retardi onda su hiljade komentara.
Odličan clanak i ukazivanje nadleznim da se zabrana kretanja nemoze odnositi na sve....moze al po kakvim poslijeddicama
KORONA pogadja ljude s poteskocama a novine i ostali mediji ubijaju ljude u pojam