promo
54

Svi putevi dobre hrane, vrhunskog vina, piva i koktela vode ispred Alta Shopping Centra

Zahvaljujući menadžmentu Alta SC, kompanijama Carlsberg BH i NLB banke dd Sarajevo i podršci Općine Centar i Turističke zajednice Kantona Sarajevo - Visit Sarajevo.

Za dobru zabavu i raspoloženje zadužen je Nedžad Počić-POCHKO, a organizator Wine Time d.o.o. se potrudio da obezbijedi vrhunsku ponudu hrane i pića, posebno osmišljenu za ovakav događaj. Na jednom mjestu, u naših 8 kućica, možete uživati u japanskim nudlama, ribljim specijalitetima, fritulama, posebno osmišljenoj goveđoj kobasici iz kompanije Menprom, burgerima, koktelima iz radionice najboljih koktel majstora iz BiH, premium piva iz kompanije Carlsberg, Erdinger, Budweiser, Tuborg, kao i toplim napicima najpopularnijeg domaćeg brenda Marcaffe. Vinarija Rubis se potrudila da svoju vrhunsku Blatinu ponudi posjetiocima kao premium kuhano vino. Pored bogatog kulturno muzičkog zabavnog programa, posebnost Carlsberg Winter Gardena bit će gostovanje Turističkih zajednica gradova iz regiona koje će predstaviti svoje tradicionalne specijalitete, turističku ponudu kao i kulturno zabavna dešavanja.

U sklopu Carlsberg Winter Garden događaja, NLB Banka dd Sarajevo je pripremila pogodnosti za sve koji svoje kupone plate putem NLB Pay usluge. Posjetioci, klijenti NLB Banke, koji kupe svoje kupone ovom uslugom, dobijaju vaučer od 10 KM za korištenje i kupovinu artikala u sklopu događaja.

Na platou ispred Alta shopping centra pronaći ćete prepoznatljivo i praznično označenu NLB kućicu. Koristeći mobilnu aplikaciju NLB Pay možete lako i beskontaktno platiti svoj kupon na POS terminalu, a mobilni telefon zapravo postaje vaš digitalni novčanik.

Ovu aplikaciju moguće je besplatno preuzeti sa Play Store trgovine za Android uređaje, te je aktivirati uz pomoć uputa na svoj mobilni telefon. Za plaćanje je potrebno samo otključati telefon, prisloniti ga uz POS terminal i transakcija je izvršena.

Napominjemo da je organizator Wine Time d.o.o. nedavno u Alta SC otvorio najveći specijalizovani vinski shop u regionu, u kojem možete kupiti preko 600 različitih vinskih etiketa, opremu za služenje i serviranje vina, kao i profesionalnu vinsku opremu za restorane.

Carlsberg Winter Garden počinje u subotu 18.12.2021. godine u 20,00 sati, gdje će goste zabavljati Amel Ćurić & band i trajati će do 25.01.2022.godine. Radno vrijeme manifestacije je od 10,00-22,00 sata svaki dan, sem nedjelje od 10:00-20:00.