Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam ovakav slican tekst citao u Oslobodjenju na 45 obljetnicu ni slutio nisam da cemo i mi imati nesto slicno i kod nas za par godina,nazalost,tako je i bilo
strava i užas Gaze, najsmrtonosnijeg konc-logora na svijetu danas
Da strava i uzas,ali sto sada istu metodu koriste na Palestincima...A Srebrenica,Prijedor itd...
@VelikaBH kakvu istu metodu koriste?
Kakvu istu metodu?? Što uzvraćaju raketne napade ???
Več u kolovozu 1942. general Alexander Löhr Srbiju je proglasio "Judenfrei" (nacistički izraz za područje očišćeno od Židova).
@gooUser1579637072 Nedićevci jbg, mrlja srpske istorije, ali to ne mijenja činjenicu da je Srbija bila okupirana a prije toga i bombardovana, a zatim je nametnut kvislinški režim. Za razliku od nekih što su proglasili 'državu' sa sve Ustavom.
Dakle to negira SNSD i HDZ, po njima to se nije desilo.
Ne ponovilo se!