Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekako bih oprostio Donaldu i suze Miley Cyrus i drugih holivudskih milionera, tuzna i zabrinuta lica lobista i vasingtonske elite, Goldman Sachs milijardera, cak i depresiju u koju je utonuo Michael Moore, ali da slavni pisac zbog njega napusti Facebook i Twitter, e to neka mu bog prasta, ja ne mogu. Americki narod treba da se stidi sto je razocarao ovog slavnog pisca. Nadam se da ce Jay Z, Beyonce i Lady Gaga imati dovoljno snage i hrabrosti da ne napuste FB i Twitter. God help us all.
...prebogati salonski liberali na aparatima. dugo ne viđeh takav cunami hipokrizije i, po bosanski rečeno, verbalnih sranja najgore vrste.
@commiemarshhal Da, ne znas da li da se smijes ili povracas kad ih gledas i slusas. Poceo sam vec sadisticki da uzivam u njihovim jadikovkama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj čovjek ima genijalnu maštu. Ništa slično njegovim romanima koji su mahom ekranizirani.
Lose ekranizirani. (Izuzeci The Green Mile i IT)
Ajd budi sretan dok je Trumpa,imat ces materijala za horor romane!!!
E baš nas je zajebo!
Ko je sad ovaj?
bas si ga nasikiro nece moci spavati nocas
Ziva legenda!!!Bespotrebno petljanje oko politike
Kakav serator. Bio je najavio da će se iseliti iz USA. Kad ono...
ovaj matori pedofil bi trebalo da bude uhapsen
hahahhahahaha mogli bi i boooosnjooooci tako da protestvuju protivu RS, jednostavno da nestanu hahahahhaha
taj film neces gledati..al ces nesto u obliku indijske serije, gdje cemo te godinama handriti..
On je mislio da je on bogom dat, da se on treba citati. Tek treba da dodje demokratija u Ameriku. Tamo su vladali zakoni jaceg, kao i kod nas, samo sto oni imaju mnogo vise kauboja.
on je jedan obican pedofil i buljas
...ija sam konto nestat sklixe zbog trampove pobjede. al sam, znajući kaki to katastrofalni impakt more imat na trampa, ipak imo milosti spram istog, pa nisam nesto.
svi smo se evo zabrinuli...
Soros mobilizira sve lobije nad kojima ima kontrolu kako bi izigrao volju naroda jedan od oglasa: https://newyork.craigslist.org/mnh/npo/5873440989.html
jao, kako su odjednom svi tako politički korektni... što niste protestovali i nestajali sa društvenih mjesta zbog SAD-ovoj sijanja smrti u drugim zemljama.... za to vas, blago rečeno, zaboli johnson...