Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sušić ko da do prodavnice ide, šuškavac i to je to.
Papak teski!
sutra mu je zadnja utakmica na klupi BiH. sve vazne utakmice usere, ova sutra nije vazna i nadamo se da ce povecati svoju trenersku ocjenu sa 2 na 3.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pape ko pravi bosanac, kad gde pođe žena mu kaže Safete nečeš valjda u tome iči. Dobro da nije skino gornji dio trenerke, pitaj boga šta se ispod krije, bela majica Cappy il nešto slično. :D
Mogao se vala malo dotjerati da ne izgleda kao zadnji šaner, pogotovo jer smo prvi put otišli na svjetsko prvenstvo, a on obukao kao da ide do lokalnog granapa. Ostali selektori obukli najbolja odijela a on hebenu trenerku. Sramota! Treba nam novi selektror sa mnogo više osjećaja jer amidža nema ni trunke karaktera.
Mogao se Safet stvarno srediti malo...da reprezentaciji dadne onu točku na i. Ne bi ga ubilo. Ovako šalje poruku da smo jad i bijeda žešća xD
E moji cobani, vidjeli bi mi sta ce biti kad pape ode, pape je gigant...igraci kad igraju oni i pobjede, a kad nece ne moze im ni pape nista, takav nam je mentalitet
Apsolutno nebitna stvar
Gluposti. Modni stručnjaci dođu svuda na svoje i počnu pametovati i kritikovati. Što kritike ne upute na račun cijene 500 grama pamuka koja košta 1000KM jer je u obliku nekog kaputa.
Neka neka, dok nekog sandžakliju ne dovedete, pa dzemper u trenerku uvuče...
Pape - sportski elegantan :)
Safet je covjek na svom mjestu, najlakse je sjedit i pljuvat po ljudima, a pola sportskih radnika u regijonu i sire nema i nece napravit ovakav sportski uspjeh, a normalno je da ce se obuci sportski jer je on sportista to mu je u opisu posla, nije pošao na neku svecanu ceremoniju da ide u odjelu i kravati, SP je ipak sportska manifestacija :)
Gledaj te to ovako trenerka je njegova radna uniforma i logicno je da bude u trenerci on je za vrijeme treninga i utakmica na svo radnom mjesu, a odjelo je više svecana odjeca, mada ih je lijepo vidjet i u odjelu :)
Niko Kovac Šmeker stari !
sutra pape oblači svečano odjelo ! oprostajno.
Jel ono sto mu je Nigerija kupila?!
i onaj sabela je šupljaner, džaba mu odijelo. ako znaš, moreš bit i u kratkim hlačama. meni je potpuno neprimjereno ono picanjenje i kravate. nisi pošao u operu, nego na utakmicu. i šta ? kiša pada, a on kisne u odijelu za wall streeta... ako ne uzme kišobran ko onaj engleski selektor LOL.
Pape onu trenerku nikada nije skinuo.Ja mislim da se jos osjeti na njoj zejten.
Niko Kovac je veliki gospodin Hrvat,sa kulturom Njemackom.Jer je skolovan i rodjen u Njemackoj.Safet ko neki djed,jos kada stavi one ruke na kukove,majke mi ja sam umirao od smijeha.Ipak je to svjetsko prvenstvo,treba se lijepo obuci,a on kao da je na Vlasicu sa kozama.
Kovač je Švabo porijeklom iz Bosne.
odijelo prikladno za Wall Street nije prikladno i za nogometnu klupu. volovi bez strita !
Ne vidim razlog da se toliko pljuje na čovjeka zbog trenerke. Ne možete vi odlučivati šta će neko obući. Glavno je da nije neprikladno obučen. Pošto pratim dosta Juventus znam da Conte nekad obuće odijelo, nekad trenerku čak često i kačket uz to, nekad neku drugu kombinaciju. Niko tu ne vidi neki problem a znamo koliko talijani drže do stila.