Promo
97

Šta možete vidjeti na svakom koraku tokom ovogodišnjeg SFF-a?

Još jedno otvaranje Sarajevo Film Festivala je iza nas. I dok zabave stižu jedna drugu, a posjetioci žure sa jedne projekcije na drugu, jedna stvar se vidi na svakom koraku - IQOS.

Nevjerovatno, ali najcool i najčešće viđena pojava ovog Festivala nije telefon, ni obavezni selfie na crvenom tepihu, nego mali, elektronski uređaj, koji je u nešto više od tri mjeseca zavladao Sarajevom, ali i Bosnom i Hercegovinom.

Noć otvaranja Sarajevo Film Festivala je bila rezervirana osim za crveni tepih i sve zvanice ali i za noć koja je postavila nove trendove. Ovaj put, svjedočili smo pojavi da je jedan trend potvrdio svoje mjesto, a riječ je o IQOS-u koji je istovremeno bolja alternativa cigaretama ali i, zbog svog modernog dizajna, svojevrstan modni aksesoar.

U potpisu IQOS-a stoji "this changes everything” ili "ovo mijenja sve” i zaista je tako. IQOS je promijenio svijest i način funkcionisanja, tako što je svima pružio mogućnost bolje alternative kada je riječ o pušenju.

Osim plejade prekrasnih odjevnih kombinacija poznatih koji su se našli na otvaranju ovog prestižnog događaja, kompaktnost i činjenica da je defnitivno bolja alternativа kada je riječ o pušenju svrstali su IQOS u sam vrh onoga što se viđalo na ovogodišnjem festivalu.

Za događaje poput Sarajevo Film Festivala bitno je naznačiti da korišćenje IQOS-a u zatvorenom ne utiče negativno na kvalitet zraka, što su potvrdila i naučna istraživanja ali i iskustva nepušača koji su bili u društvu korisnika ovog uređaja. Sve posjetioce SFF-a u narednim danima očekuje pregršt fimskih ostvarenja, dobre zabave i inspirativnih ljudi, koji će po 25. put ispisati istoriju i zaokružiti još jednu izvanrednu priču koja mijenja sve.