Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami klonovi. Ne mozes vise vidjeti prirodno lijepu, "obicnu" djevojku. Sve isto izgledaju, ista sminka, obrve, kosa, odjeca, nakit, uzori, sabloni. Sve neke Kardasijanke...
@Amna91 To ti mislis. Serete s tim MUSKARCI. Koji muskarci??!! Koji ba??!! Prvo pogledaj koliko muskaraca ima na planeti Zemlji pa malo promisli o svom glupom komentaru. Standardno glupo izjavljena recenica. Svi muskarci isti, sve zene iste. Da nema ovih sto takvo sto izjavljuju mislim da bi se ljepse zivilo.
dobru špahtlu,pa sastrugati :))
@redrose99 ...jal kak'e blanje...😉
@redrose99 ...jal kak'e blanje...😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jad i bjeda
Žvalje je udesila, prava KK, samo joj sise nešto vise ... Na konjskoj faci se odmah vidi da je mala - g l u p a č a ... ! ! !
zelim i ja biti Halid mjesto Halida😂
Djevojka je promisljeno iskoristila svoj izgled kao dobru podlogu i vjestinu sminkanja koju ima kako bi slicila na planetarno popularnu Kim Kardashian i na taj nacin uspjela sebe ispromovisati. Moze vam se svidjati ili ne - njen izgled i to sto radi(a pise da je modna blogerica i sminkerica😄), ali pricati o njenom moralu je povrsno i bezveze.
jel do mene ili 70% djevojaka sminkanih na ovaj nacin lice na kim? mislim da je sve u sminki, al et
@oksimoron Ako su svjetski mediji povezali Jelenu Karleusu sa Kim😄; sve ti je jasno koliki uticaj ima sminka, frizura, upotreba filtera. @PaziUjedam Bez sminke izgleda kao i svaka normalna djevojka sto izgleda kad nije nasminkana.(u prosjeku) Poslije "maske" tek slici na Kim.😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kakva besmislena egzistencija.
Ma roditelji ponosni, suti.
..moram opet reći......ja mislio ovo ozbiljan portal 😩
haj snimi pornić
Dobra pičoka!
Sorry Jelena, al drolja si.
dobra ba za zguzti... 😉🤘
a sto je drolja ??
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
zalosno
Vaša riječ protiv njene- nemate nikakvih dokaza, slučaj vam pada u vodu!
Dronfulja za jednokratnu upotrebu.
prvo pornić pa ćemo da vidimo..
i onda se pitate sto djeca i omladina nisu normalna...
Ima da te karam dok ti se ne vrati tetka iz Bosanske Krupe!