Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jazuk za nogu... eee kakve je Lindsey nekad noge imala
cuj ko je ona? a ko ti je seka šmizla sto je nabacila cvike i vojnicki stupa ferhadijom i misli sarajevo njeno...ko je ona? a za Lindsey znamo ko je ....opanak jedan
@ares.kane i svi koji su glasali da im se NE svidja moj komentar: - nije li malo gadljivo gledati ovakve fotke..............ako mislite da nije, pogledajte naslov gdje je otac odrgizao usnicu i nos maloj petomjesenoj bebi.......mozda vam se i ta fotka svidi ili pogledajte malo tamo neke jos morbidnije naslve sa slicnim fotkama............... vidim da vam se dopadaju takve fotke. Ta tamo neka skijasica je iz svog zadovoljstva sve radila ali fotke ozljede........morbidno s njene strane da ih objavljuje. FUJ.
aa jest se osakatila braco mila
Odvratan si konjino
ziva bila gdje se nagrdi tako ko zadnja fu fa
Lizao bih joj noge ovako poderane. Mmmm, kako sexy, oblizao bih koljeno joj
Sjedi ba smijerom
ovi nasi doktori bi joj odrezali noge bez pola muke
Imala dobre noge, ali sad joj ne bi dao.
Kkako bi je poderaoooo ko majmunce bananuu ja sam poslanik iz sda imam prolazaaaa ojhaaa
duša draga, baš mi je žao ... želim joj brz oporavak
e nije joj bas fora neka ova slika................. cijenim povredu i bol koji trpi ali bas to izbaciti na Facebooku bas previse.......ruzna slika koja joj nije trebala................njoj je bas dosadno u zivotu.............a u stvari ko je ona?
nije LindsAy nego Lindsey
ima li to kod nas ?! "Kombinacija modernih hirurških tehnika i agresivne rehabilitacije" ?