Odličan provod
15

Sjajan provod za kraj godine u Aquarius Vilsu

Aquarius Vils je pripremio mnogo dobre zabave za kraj 2019. godine

Za završetak 2019. godine Aquarius Vils iz programskih sadržaja izdvaja petak 13.12., večer u kojoj će popularna grupa Bombaj Štampa ponoviti svoj prošlogodišnji nastup koji je po posjeti ostao zapamćen kao jedan od rekordnih u dosadašnjem postojanju Aquariusa.

Svirka je obilovala velikim hitovima benda i nevjerovatnom atmosferom koju je kreirala zadovoljna publika. Singlom "Samo lagano" Bombaj Štampa se u regionalne top liste vratila na velika vrata najavljujući novi studijski album "Udari me nečim". Đuro i ekipa najavljuju novu ludu zabavu i pozivaju svoje fanove na druženje i uživanje.

Za super atmosferu živih svirki pobrinuti će se sjajni Allen Lemešević & Music Theatre, u petak 06.12., dok će publika u dva nastupa jednog od najtraženijih mladih bendova Mirza i Panduri, moći uživati 7. i 28.12.

DJ nastupi počinju u petak 20.12. tematskom večeri "Molto bene 90-te i 2000-te Dance and R&B" uz DJ Spleina i YnGod-a, a nastavljaju u subotu 21.12. B2B nastupom dobro poznatih domaćih imena J.F.Fere i Tarik Ramicha, koji promoviraju deep, soulful, disco i classic house. Završnicu mjeseca će obilježiti DJ-ane Mex uz podršku sjajnog mladog perkusionista Drummer Allija.

Na kraju spomenimo da je četvrtak dan dua, a posebno je najavljen 12.12. nastup Đure i Sare, koje pored sjajne svirke pratimo i u popularnoj hrvatskoj emisiji Supertalent.

Sve informacije o kartama i rezervacijama mogu se dobiti putem online servisa kupikartu.ba ili pozivom na broj: 061/210-788.