Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajjjj,novinarska bomba like always :) covjek trci i trenira cijeli zivot,ali forma u krevetu losa :)
Znam prijatelju :) vjerujem da je skroz drugi razlog ali hajde :) moraju novinari i portali od necega zivjeti..lijep pozdrav
pa zar ovakve kuje nisu zbog para sa fudbalerima?
A bas sam mislila da budem s njim, eto sad necu.
...dragi klixo, pošto ste zatvorili komente na miss earth, samo da rečem da je miss water neuporedivo zgodnija :)
Pa ne može biti u formi za obje, hahaha. Jadno je kad ovako itko laje kakav je tko u krevetu, ako ti ne valja prekini i idi dalje, a ne sramotiti i iznositi intimu!
a kao muškaraca povrijeđenog ego nema? zovu bivše kurvama, droljama, ili da su drvene u krevetu, nemaju pojma i svašta još, tako da ne treba generalizirati!
veliki ego i sujeta je užasna,nakon prekida ili prevare osjećati ljutnju je ok, ali toliku da se ideš osvećivati li okolo lajati i pljuvati je jadno. Preboliš to i ideš dalje, hraniti se mržnjom i lošim emocijama nije dobro.
Ovaj čileanski list La Cuarta je prevaziso Klix ma znaju ljudi sa cim raspolazes u gacama nema dalje.
pa ja , ne mozes nosit i arsenal i nju citavu sezonu
Djeko bi je odmah protamburo. Ionako je pun kondicije samo setka po terenu. Sad kad se udeblja za praznike bice ko dva klotza hahah
Mogla si mu naci zamjenu bona
Voli mala po trokuticu cvoke primat..;)
"_Međutim, čileanski list La Cuarta navodi kako su njegovi novinari otkrili pravi razlog, a to je Alexisova loša forma u krevetu." Je li to on loše formiran? :)))
i ovako je grob za njega..
Mozda djevojka ima malo vece zahtjeve, valjda nadje sto joj treba ;)
Ja ne mogu ni 'vako, ni 'nako... Dud, dud!
Aaa.. u lošoj formi sam I zato ne želim Da budeš tu kraj mene... prošetaj