Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada vidim Sarah Jessica Parker, povraća mi se....
Feminizam i #metoo će zapravo dinamiku muško-ženskih odnosa vratiti na stare postavke i učiniće sve suprotno od onoga za šta su se prve generacije feministica borile. Žene će zapravo izgubiti pristup muškarcima koje žele (visokog statusa), a ti muškarci će biti prinuđeni da prije svake interakcije potpisuju "Ugovor o pristanku" ili da "uvoze" na Zapad žene iz patrijahalnijih zemalja za brak. Zapadne žene će najviše ispaštati zbog ovoga. Vratiće im se kao bumerang!
Svaki malo imućniji muškarac će biti prinuđen tajno snimati sex sa svakom ženom i imati privatnu porno kolekciju, a samo kako bi se zaštitio i imao dokaz njenog dobrovoljnog pristanka. Moraće godinama čuvati arhivirane audio zapise razgovora, poruke u telefonu i slično
Feminizam i #metoo pokret će dovesti do velike nesreće (uglavnom ženske) i kolapsa zapadne civilizacije. Uskoro će svaki muškarac visokog statusa morati sa sobom imati svjedoka, ili bar skrivenu kameru, kada bude ostajao nasamo sa nekom ženom. Društvo kakvo će proizvesti #metoo će se najmanje dopasti feministicama. Interesantno kako će feminizam na kraju dovesti do prakse koju propisuje šerijat 🙂 A borile se generacijama protiv "mrskog" patrijarhata. Koji paradoks!
Isprobani recept. Kad ne znaš kako se nekoga riješiti ili mu uništiti karijeru, napakuješ mu zlostavljanje od prije 15,20 godina.
Sex i penzija. Tako se zove serija. Jos bolji nazi "pacenice s gerijatrije"
Jesu propale ko kauc..
Kaze zlostavljo je u restoranu 2010. Nema dalje