Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Kim se obukla ko najveća fukara.
od sada svaka slika kada te neko uslika sa tvojim mobitelom ili kamerom je selfie ... zar nije selfie kad se sam uslikas bem vas glupe
kao da su dosli po nagrade, dosli su da pokazu ko je sta obukao i kome se vise vidi ono sto ne treba da se vidi.... "obilovala je golišavim scenama gdje su se zvijezde pojavile bez grudnjaka, gaćica, s visokim izrezima na haljinama u kojima sve viri, skroz prozirne haljinice i slično"
Pored profesionalnih fotografa oni pucaju selfije xD
Jao, stvarno su luckasti. Sve mnogo podsjeca na Adult Video News Awards. Bar sto se tice odjece i umjetnickog dojma.
Uspješnji ljudi uzivaju i zajebavaju se , svi vi imate slika kod kuce samo sto niko nece da vas gleda , koji ste debili sto pljujete po ljudima nisu oni krivi sto vas zanimaju tudji zivoti, tako ne serite. Prelijepe zene na slikama daj odrastite i priznajte sebi da necete ni blizu doci !
Druga slika, skroz desno - bas lijepa zena, bar na slici. ....a Rita je uvijek bila bezveze i ostala....
Jet set :) gone upside down:/
dobili smo "hranu" za danas... prezivjecemo do sutra !