Showbiz
0

Zvijezda serije "Sex and the City" predstavila svoju modnu kolekciju

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvijezda serije "Sex and the city", glumica Sarah Jessica Parker već je tokom emitiranja serije, za svoje fanove, postala ikona mode. Svojim pričama o samačkom i seksualnom životu u New Yorku, zadobila je veliku slavu, a jučer je u "Big Appleu" predstavila i vlastitu modnu kolekciju.

Stotine žena došlo je da pogleda modnu kolekciju glumice Parker koja je plod njenog uvjerenja "da svaka žena mora imati stilski ukomponovanu garderobu samo njoj svojstvenu, samouvjerenu, a koja neće koštati mnogo novca".

Iako je Carrie Bradshaw, moderna kolumnistica koju je Sarah glumila u kultnoj seriji "Sex and the city" uvijek preferirala i davala zadnje novce za dizajnersku odjeću, kolekcija koju je kreirala Sarah Jessica pristupačna je damama sa prosječnim budžetom, a koje žele isprobati nešto novo i stvoriti vlastiti stil. Haljine koje je Sarah dizajnirala koštaju samo 20 dolara, a moderne majice 10 dolara.

"Mi smo ludi za njom, volimo je", rekao je Sarahin fan, Kris Young (34) koji je podnio tri sata vožnje od Marylanda do Manhattana samo kako bi vidio Sarah.

Moto ove kolekcije je, prema Sarahinim riječima je da "moda nije luksuz, ona je pravo".