Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapamtimo ovo lice, jer ga vise nikada necemo gledati u filmovima xD
TLOTR najbolji film svih vremena.
sve zavisi koji zanr volis
@mariijuana S tim da je ovo jedan od rijetkih filmova koji ima bezbroj elemenata skoro svih zanrova.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad ce ga navuc masoni na krek i met
To je znaci ono kad objave pronasli glumca/ glumicu mrtve u kadi nadrogirane fol...ahaaa zacepe usta tako ljudima koji progovore! Pa jebote nije valjda da svaki zavrsi u kadi tek tako...
Ne samo da je leglo navedenoga,vec sta se djeci plasira,kakvi crtani filmovi sa sakrivenim subminalnim porukama to je strasno,nazalost roditelji to ne vide i sve im izgleda kao sasvim normalan crtani film,dok odrasli sve vide kao teoriju zavjere,sto naravno nije istina...
Kada vidimo te okultne filmove koje nam servira Hollywood, dodje se do jednog jedinog zakljucka ,Hollywood je leglo stovatelja Necastivog.
hollywood=cionisti.....
Masonerija...
On je sebi danas stavio prsten! Ali neka je.
Šta čeka CIA?
You shall not pass here!
Boboooo, bobooo smraaaadeeee
@quattro Hahah ispade onaj klip po istinitom dogadjaju. :D
John Travolta je isto rekao da je Hollywood leglo Jevrejskih homoseksualskih pedofila i da su i njega zlostavljali. Isto su rekli Corey Feldman i mnogi ostali. Nije dzabe moralni covjek poput Mel Gibson-a zamrzio Jevreje.