Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo to izgleda na slikama, ali plivacica, garant je uzivo šira u ramenima od 90% muskaraca 😂
Sta je trebala, da batali plivanje i sport pa da ide s kafe na kafu sa cigarom u ruci radi " sirokih ramena" Btw, treba uzivo izgleda extra. Gori !!!!
@Trollanje Jbt koja neizivljenost (i papanluk i seljakluk) da takve stvari pises javno na portalu koji izmedju ostalog i djeca i stariji ljudi citaju. Jarane, pa ja bih ga radije izdrk*o nego se tako prosipao po klixovim komentarima ko ti. Jadno i prejadno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bona djeces golom gujcom na beton ccccc ..tebi jajnici ne trebaju curo draga
ljepotica
Da kraj mene vile stoje...
a malo je poznato da se slika naga iz 'humanitarnih razloga''. biznis djeco, sve je to biznis.uzimas levatima lovu koji kupuju magazine da vide dobru guzu.
Ma djevojka je avion..
lijepa ..bas lijepa...bez sminke još ljepša...:-))
Svaka tebi cast, u svakom pogledu :D
hajmo bosno, opleti sa komentarima: "lahko je njoj mislit na čunu... zaposlena... ne rad na crno... ne radi na bauštelu... nejma redukcije vode... nejma kladionice na kilometar... bla... bla... bla..."...
Kao sa Pinka.
hhahaha što da ne i TATA BI SINE
SVI SE CUDE STO OVAKO ZIVIM STO VEC JEDNOM ZIVOT NE PROMENIM A MENI JE BAS OVAKO LEPO JA JEDINO NOCNI ZIVOT CENIM A MENI JE BAS OVAKO LEPO JA JEDINO NOCNI ZIVOT CENIM NAVIKO SAM JA NA NOCNI ZIVOT DANJU SPAVAM A LUDUJEM NOCU OD MENE JE I BOG DIGO RUKE BAS ME BRIGA ZIVIM KAKO HOCU
MALA JE VATRA ZIVA, PUNA TATUA A MENE TO PALI. NA NOGAMA TATU MMMMM
ona lijepa-prelijepa a ja levat, jbg...
đubre žuto, želiš sve i odmah, poletila gologuza pred foto aparat, kako si sam ofirna nebih bicikl prislonio uz tebe
@Aga Aganlija..... A ona jadna , popizdi od muke što je kreteni ne "zamječuju" ...