Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko je neukusno za ženu koja je danas rodila dijete, donijela novi život na ovaj svijet pisati s kim je bila u braku i slične gluposti. Klošari novinarski !
Slazem se. Ali isto tako je doticna toliko forsirala svoj brak i eksponirala se po medijima, cak i sami cin vjencanja za Konakovica koliko se sjecam. Ako ne zelis da te mediji urnisu godinama poslije, ne eksponiraj se toliko.
@NigdjeNaSvijetu zasto? zena je javna licnost, i to nije nikakva sramota pa da se krije da je vec bila u braku...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj Zen...mamu vam poremecenu sa tim kvazimodernim imenima...mislite da ste posebni, pa dajete nakaradna imena svojoj djeci da se u startu isticu, jer su zaboga vasa. Cuj ZEN...
Kćerki će dati ime ICA, pa će imati ZEN ICU....
Prekrasno ima s budistickom pozadinom!
Joj ovih imena Saila, Tara krpa, Sleslina, A 3xm ar, Ana crtica Mirjana crtica Marija Prezime crtica od muza prezime, Kajli Džennana, NEZ nam Zen sei, Zeneee hajde da se igramo lopte, kako ti se Dedo zove Zen, iz kojeg vremena je on
Ne nerviraj se,postigni Zen :)
BMK
Jel ovo zguzice presadio kosu?
ZENi majka sina svoga hahaha
Kako je danasnji datum 25. april? E moj klixe...
svaka cast Zlatane 👌😁 pravis samo djecu s plavom kosom #Aryans
s pare na paru 🤣
Nek je sa srecom i selamimi dedu Mirsada
Zato je Dino ovako proradio i prodis'o.
Nije valjda to ona Dinina bivša žena????? Kakva je ovo razmjena??? 😁 Neću da mislim da je lova u pitanju...
@SarahH Ma kakva lova, to je drugarski. Ja samo ne znam je li nastavnik prisustvovao porodu?!
@Dzenan1993 osim toga Elmedin je odvratan, ovaj je bar simpatičan.