Uspjeh će proslaviti vjenčanjem
0
Ženi se Novak Đoković
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek im je sa srecom, mladi su, bogati i happy....
Sretno Novak.... Ona je bila uz tebe mnooogo prije nego si postao br. 1, i znas da je s tobom iz pravih razloga....
slatka jelenaiako nije ljepotica a dugogodisnja djevojka vjerujem da je djokovic sarao usputno al je ova mala bilas njim i kad nije bio broj 1 ane zasjednes negdje pa se zenis sa podcinjenom i usput udaras gdje stignes
pa zabavljaju se od 17 godine,naravno da je doslo vreme zenidbi! mislim yebe mu se,ako mu dosadi naci ce drugu!
Pobogu sta vam je, zasto vam je djevojka ruzna? Prelijepa je, pogledajte ostale slike, ovde iz profila nije bas ispala. Gledali ste je na finalnom teniskom mecu, preslatka je bila. Bogata je, slatka, uspjesna, studira u Barseloni...a na kraju krajeva nije valjda sve ni u ljepoti, bitno je uspjeti sa nekim :)
I ja bih se ozenio da sam na njenom mjestu :D Da sam na njegovom, ne bih vala..
samo da se pok*akim na ovog okorjelog ce*nika fundamentalistu srbi sm_rde..........
Cestitam i neka je sa srecom
ajmo svi: DANAAAAS MAJKOOOOO ZENIS SVOGA SINAAA ZENIS SVOGA SINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Je li to neko sa sa-x-a zna Bolica pa ne dozvoljava da kometarisemo onu vijest, ako se to tako moze nazvati? Ne razumijem ove dvostruke standarde...
Ja sam htjeo komentarisati onaj Bolićev čamac na vesla koji novinar naziva jahtom, ali ne mere, zabaraNITO.
Slazem se sa @SARAJEVO Dokle vise moramo citati vjesti o genocidasima? Zar niste vidjeli kako se vas heroj Novak dize 3 prsta? Znam da je to veliki uspjeh za njega, ali ja mislim da nema nigdje vise clanaka o Djokovicu nego ovdje!
@cockrock jel to i pravoslavci moraju traziti dozvolu od vatikana za razvod i debelo podmazati :P
73% da se razvode vec naredne godine
.... i da, nazvatii covjeka POLURETARDOM, KRPOM i RUZNIM CELJADOM a da taj covjekgovori 6 svjetskih jezika ( ukjlucujuci talijanski, kineski, engleski, njemacki, francuski...) kojeg obozavaju na svim kontinentima, koji je do svoje 24.godine vec zaradio preko 30.miliona $, koji vazi za jednog od najvecih humanitaraca na svijetu, i jos je sve to postigao svojim trudom i znojem... pa ko si ti ba, da tako pricas sta si ti postigao/la u svom jadnom zivotu?
joj da mi je vidjeti tebe i tvoju ljepotu krpo poderana... mene bi bilo stid da znam toliko o toj Hani, ocigledno nemas pametnijeg posla u zivotu nego se baviti drugima.... \"people juding other people on looks are ugly\"
Meni Nole izgleda sasvim ok, a po meni i cura mu je lijepa... budimo realni ljepša je od neke prosječno lijepe žene... A njegova izjava je izvučena iz konteksta, onaj ko je čitao cijeli intervju će znati šta je želio da kaže...