Gostovala u emisiji
73

Željko Mitrović komentarisao to što je na TV Pink isključena bubica majci Kristine Đukić

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, komentarisao je to što je Nataši Đukić, majci preminule youtuberice Kristine Kike Đukić, tokom gostovanja u emisiji isključena bubica kada je počela kritikovati Aleksandra Vučića.
"Na odmoru sam, tako da ne znam detalje, ali svakako, ako nije tehnička greška, onda je to bezveze, nedopustivo i kontraproduktivno! Pozabavit ću se time kada se vratim u Beograd", rekao je Mitrović za emisiju "Među nama" na TV Nova S.

Podsjećamo, Nataša je tokom gostovanja jutarnjeg programa optužila državnu vladu, tužilaštvo i Aleksandra Vučića za sve probleme koji su se dogodili prilikom istrage o smrti njene kćerke Kristine.

"Koja je ovo država? Kakvo nam je tužilaštvo kada se obraća preko medija? Sram ih bilo! Sram te bilo predsjedniče što dozvoljavaš to", rekla je.

Jovana Jeremić joj je odmah odgovorila da "predsjednik nema ništa s time", a nakon što je Đukić Veličković kazala: "Da vam kažem nešto, izvinite", isključena joj je bubica.

U ekskluzivnom razgovoru za Nova.rs Nataša Đukić je rekla da je bijesna i ogorčena na Srpsku naprednu stranku, iako je bila član iste.

"Kada je Kika u pitanju, ne bih miješala politiku, ali sam htjela da kažem, a očigledno je viđeno da nisu htjeli da me čuju, da sam ja od 2008. godine, od aprila, prije nego što se konstitutisala SNS, bila njihov član tada. Ne postoji štand niti otvaranje gdje je bio Vučić da ja nisam bila. Bila sam čak i u biračkim odborima", rekla je Nataša.

Dalje je objasnila šta zamjera SNS-u.

"Šta se desilo? Kada mi se ovo desilo, niko iz stranke, evo prošlo je osam mjeseci, nije našao za shodno čak ni da mi izjavi saučešće, a kamoli da me pita da li mi nešto treba. Da li je moguće da neko ko je predsjednik najveće stranke dozvoljava da se ne vodi računa u mjesnim odborima i njihovim članovima?", dodala je.