Paris Hilton
0
"Želim imati djecu"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodji da ti ja udarim kamen temeljac :D
I Chihuahua ti je previše nesrećo.
Neznaš ti ni šta ti taj nick znači,a ne da znaš nparaviti nečijoj majci dijete!
@ojha Da ti ih ja majci napravim?
da ti ih ja napravim?
heheh sitno ali dinamitno :)
Javi se na PM da ti dam broj... http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/clanak/110314013
-Paris Samo reci kakvog igraca zelis,tebe treba predvostruciti , i dvojke moraju biti.
najvise ga volim utjerat dzepnom izdanju
Logika da su bolje ye8acice X) savitljive mozes ih saltat kako ti drago .)
PP@ To ne znam :) pitaj njihove muzeve hehehehhe. Dijana@ govorim iz prakse i vjeruj da vise komplikacija porodjajnih i post porodjajnih imaju krupnije zene, a mozda sam samo radila u bolnici u kojoj te majusne bogme jako dobro iznesu trudnocu i fino nahrane svoje bebe.
nije problem dogovoricemo se, javi se na mail ;)
@@:) istina ziva!1 kolegica sa posla zivi dokaz.bila je tako majusna da smo je zezale kako ce roditi mini bebu sitna njeznica lakse se porodila nego ja tezu bebu i duze dojila stvarno tu nema pravila
Ti si klasican primjer covjeka ogrezlog u predrasudama,a takvih je nazalost prepun svijet. Ja kao medicinska sestra sa visegodisnjim iskustvom mogu odgovorno da tvrdim da zene sitnije konstitucije imaju dosta laksi porod od krupnijih zena. i jos jedna mala informacija a vezana za istu temu,zene manjih grudi imaju vise mlijeka od zena sa velikim grudima. odrasti i mani se nagadjanja.
nije minđa sapun da se potrosi
koliko se trošila, vjerovatno je sad sterilna (ili narodski, potrošila se)
I ja zelim biti otac :PPP Ne smeta meni sto si s pola svijeta spavalaaa... smeta mi sto nisi sa mnom :DDD